13 oct 2011, 14:03

Позволявам ти 

  Poesía » Otra
478 1 1

Пророкът навигатор
развълнува сърцето ми,
танцувай с мен...
в ритъма на ударите на сърцето си...

Нека светлината на пътища
... не съжалява за вчера,
от вятъра,
безплатни демо версии...

А пролетта е хвърлена в затвора,
не искам утре
като вчера... ние забравяме.

Да се обърна на пътя,
    ще ти позволя...
       да ме победиш.
 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??