24 ago 2008, 13:20

Позвъни 

  Poesía » De amor
1049 0 13

Сам си и аз съм сама.
Не превръщай нощта ни във болка.
Пристъпи пак до мойта врата.
Позвъни - аз пак ще отворя.

Виж луната и тя е сама,
всяка нощ мълчаливо се стапя
в светлината на свойта тъга -
става малка и още по-малка...

Аз не искам да бъда сама.
Не превръщай живота ми в лудост -
всеки миг изтърван в любовта
като гвоздей в сърцето ще блъска.

Позвъни и аз пак ще отворя.
Не, не искам да бъда сама...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??