26 oct 2021, 12:57

Позьорка 

  Poesía » Parodias, Otra
233 0 0

Прелестна и малко пиперлива,

гледам със очи - пъструшки.

Скръстила ръце под ъгъл на деветдесет,

позирам, а камера ме снима.

 

Надарена с чар и красота,

устните ми на дупки от иглички.

Пухен шал стърчи на тънката ми гушка,

ходя горда, вдигнала главата нависоко.

 

Обувките ми марково избрани,

далеч от простолюдието бедно.

Макар да имам само супа за вечеря,

някой по-богатичък може да ме вземе.

© Ана Раунд-Дев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??