26.10.2021 г., 12:57 ч.

Позьорка 

  Поезия » Пародии, Друга
230 0 0

Прелестна и малко пиперлива,

гледам със очи - пъструшки.

Скръстила ръце под ъгъл на деветдесет,

позирам, а камера ме снима.

 

Надарена с чар и красота,

устните ми на дупки от иглички.

Пухен шал стърчи на тънката ми гушка,

ходя горда, вдигнала главата нависоко.

 

Обувките ми марково избрани,

далеч от простолюдието бедно.

Макар да имам само супа за вечеря,

някой по-богатичък може да ме вземе.

© Ана Раунд-Дев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??