26 feb 2008, 18:35

Прахосници 

  Poesía » Filosófica
642 0 8
 

ПРАХОСНИЦИ

 

Във всеки миг

заключена е вечност.

Загубили ключа за тях,

вкопчени неистово

във делничната суета,

пропускаме да изтекат

между щедрите ни,

заети с дреболии

безхаберни пръсти,

безброй неизживяни

вечности.

В последния

ще ги броим.

 

 

© Даша Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??