30 jul 2009, 16:56

Практично 

  Poesía
584 0 6

ПРАКТИЧНО

          Вече не искам да бъда поет...
          Стига с туй реене в небето.
          Ще ми се просто да си купя билет
          за Хонолулу например, където
          
          в монокини или нещо такова
          млада, знойна хавайка да ме срещне с цветя.
          После в плетен хамак да си слушам Бетовен,
          а през чаша бакарди да ме гледа пак тя.

          Не ми трябва да бъда ни Шекспир, ни Пушкин...
          Най-практичен да стана си желая сега.
          Обещавам ти, Господи - много ще слушкам,
          дай да трампим Ерато със по-земна жена...

© Ангел Хаджипопгеоргие Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??