31 jul 2010, 21:09

Прашинка ако не дадеш 

  Poesía
677 0 20

Прашинка ако не дадеш

Каквото от живота да крадеш

Ще си останеш все измъчен

Дори с финеса си изтънчен

Като опитен жътвар...

На жертвеника всяка твар

Поставяш без пощада

Който иска нека страда

От себе си частица дай

Душата си отдай

А не на дявола продай

Къде си се запътил знай

Дори света да се сбере

Душата ти не може опере

Прашинка ако не дадеш

Живота изживял си в скреж

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??