10 feb 2019, 17:44

Прашинка-живинка 

  Poesía » Filosófica
418 5 8

Бях и не бях,

пълзях и летях,

давех се и горях,

нощем будувах,

денем с отворени очи спях,

спъвах се, падах,

после отново вървях...

И така, докога?

Сили дай ми да продължа,

докогато съм тука,

ще съм и смях, и сълза,

прашинка-живинка

от тази Земя!

 

 

© П Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??