В 11 вечерта
той вероятно заспива
с очи на гърдите
след решаване на поредната
кръстословица,
а всъщност е проиграл
един път в живота,
който сега залива
с вино или каквото му падне,
за да стои прав.
© Дана Ангелова Todos los derechos reservados