12 mar 2017, 19:27

Правда 

  Poesía » De amor
1010 3 8

Сърцето има глас. И той

наподобява грохота на водопади.

Заслушай се за миг! Постой

насред онези водни клади...

 

Че всяко мое чувство трябва 

да те намери, за да се излее.

А аз не зная друга правда,

с която мога да живея,

 

освен с любов...Освен с любов.
 

"За да даваш, не трябва покана,
трябва само да бъдеш готов."

 

Л.Б.

© Jane Doe Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??