Mar 12, 2017, 7:27 PM

Правда 

  Poetry » Love
989 3 8

Сърцето има глас. И той

наподобява грохота на водопади.

Заслушай се за миг! Постой

насред онези водни клади...

 

Че всяко мое чувство трябва 

да те намери, за да се излее.

А аз не зная друга правда,

с която мога да живея,

 

освен с любов...Освен с любов.
 

"За да даваш, не трябва покана,
трябва само да бъдеш готов."

 

Л.Б.

© Jane Doe All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??