11 jun 2020, 17:14

Право на овладяване 

  Poesía » De amor
451 0 0

    Вятър без посока позволява ли

    на сърце изгарящо да го обича?...

    Ако пожелаеш леденото в мене някога,

    с огнен лед ще ти се вричам...

 

    Позволява ли сърце изгубено,

    в дъжда да бъдем заедно забравени?...

    Ще открием в мрака красотата,

    дълбоко скрити от предатели.

 
    За хората, напразно живяли,

    не обичали студа и топлината.

    За очите слепи да покажем

    любовта в дъжда на самотата. 

© Никол-валери Тошева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??