30 ene 2017, 0:06

Празна стая 

  Poesía » De amor
561 0 4

Стая празна, но пълна със спомени,

това ме смазва, мислите гоня ги.

Мисли за нея, колко банално

пак ще копнея по чужда реалност.

Стая празна, но пълна с тягост,

любовта загасна няма те, няма и радост.

Пазя част от теб уханието, усмивките,

вещите пазя дори копнежите, мислите,

надеждите. Стая събрала и ада и рая,

адски красива бе в бялата стая.

За едни помещение, за други подслон,

за нас тази стая бе нашият дом.

Стените и рухват настъпва разруха,

нямат опора щом няма те тука.

Стая празна, но пълна със спомени,

вая те, моя прекрасна, от стените отронени!

© Fero Demirov Todos los derechos reservados

Любовта - основният двигател на изкуството!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??