17 ago 2011, 10:12

Празна стая 

  Poesía » Versos blancos
485 0 0

Нямам сънища.

И чувства нямам.

Остана само тишината в мен.

Измислям празни думи.

Но те са мъртви - нямат цветове.

Крещя без глас.

Не искам да ме чуваш.

Сърцето ми - пропукано стъкло.

Ограби ме. Жестоко. Без пощада.

Душата ми - сега е празна стая...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??