17.08.2011 г., 10:12 ч.

Празна стая 

  Поезия » Бели стихове
486 0 0

Нямам сънища.

И чувства нямам.

Остана само тишината в мен.

Измислям празни думи.

Но те са мъртви - нямат цветове.

Крещя без глас.

Не искам да ме чуваш.

Сърцето ми - пропукано стъкло.

Ограби ме. Жестоко. Без пощада.

Душата ми - сега е празна стая...

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??