21 abr 2018, 9:00

Празнично 

  Poesía
376 0 0

Красивата дреха усеща

еуфория –

               глътка милувка от тъмна кожа,

червена роза, скрила

               бодлите си в скитащ сън

и чаша вино...

Отключи този празник,

                                     трепет мой!

 

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??