Apr 21, 2018, 9:00 AM

Празнично 

  Poetry
377 0 0

Красивата дреха усеща

еуфория –

               глътка милувка от тъмна кожа,

червена роза, скрила

               бодлите си в скитащ сън

и чаша вино...

Отключи този празник,

                                     трепет мой!

 

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??