Скришом проверени суми,
”Добър вечер, скъпи гости!”,
приповдигнатите думи,
остроумни стари тостове,
поразпуснати колани,
погледи и вратовръзки,
вляво – спомени от лани,
вдясно – анекдоти дръзки…
Танци с опити за лудост
с поомекнали колене,
от напредналата възраст
доста вече затруднени…
Празник като за последно!
Винаги едно и също,
даже опита пореден
при изпращането вкъщи.
© Нелиса Todos los derechos reservados