Jan 9, 2010, 10:06 PM

Празник 

  Poetry » Humour
596 0 10

 

 

 Скришом проверени суми,

”Добър вечер, скъпи гости!”,

приповдигнатите думи,

остроумни стари тостове,

поразпуснати колани,

погледи и вратовръзки,

вляво – спомени от лани,

вдясно – анекдоти дръзки…

Танци с опити за лудост

с поомекнали колене,

от напредналата възраст

доста вече затруднени…

Празник като за последно!
Винаги едно и също,

даже опита пореден

при изпращането вкъщи.

 

 

 

© Нелиса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??