17 dic 2009, 10:12

Празник 

  Poesía » Versos blancos
396 0 0

Полумрак е. Хлябът свети

върху бялата покривка.

Свещта гори. Гроздето искри.

Виното в кристалните чаши звъни.

 

Аромат на щастие

във въздуха се носи.

Музика, неуловима за ушите,

до сърцата достига...

 

Чисто и тихо е в душите на хората.

Светъл празник е - Рождество!

 

                                                                2006 г.

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??