Полумрак е. Хлябът свети
върху бялата покривка.
Свещта гори. Гроздето искри.
Виното в кристалните чаши звъни.
Аромат на щастие
във въздуха се носи.
Музика, неуловима за ушите,
до сърцата достига...
Чисто и тихо е в душите на хората.
Светъл празник е - Рождество!
2006 г.
© Радослава Антонова All rights reserved.