11 feb 2018, 10:50

Празник завинаги! 

  Poesía » Formas orientales
501 1 2

Дали е огледало на Реалния
или Надежда в измисления свят?
Поезията щом е Жива – винаги е Празник!

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??