Feb 11, 2018, 10:50 AM

Празник завинаги! 

  Poetry » East forms
502 1 2

Дали е огледало на Реалния
или Надежда в измисления свят?
Поезията щом е Жива – винаги е Празник!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??