3 ago 2017, 9:54

Празно 

  Poesía » Verso libre
234 0 0

Всичките ти клетки
са празни.
Нямаш затворници,
нямаш емоции,
навсякъде в ребрата ти
пълзи едно голямо нищо.
Аз съм щастлива в пет дни
от седмицата,
когато оставаме само
аз,
ти
и ниското ти кръвно налягане.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??