Aug 3, 2017, 9:54 AM

Празно 

  Poetry » Free verse
203 0 0

Всичките ти клетки
са празни.
Нямаш затворници,
нямаш емоции,
навсякъде в ребрата ти
пълзи едно голямо нищо.
Аз съм щастлива в пет дни
от седмицата,
когато оставаме само
аз,
ти
и ниското ти кръвно налягане.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??