* * *
Празно е.
А празното боли...
Празна е душата ми гореща.
Празното вали, вали, вали...
То вали отгоре и отсреща.
В празното се губи моят вик...
"Вятърните мелници" се срутват...
Празното къде ли ме откри
и къде намери то пролука!?
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados