13 sept 2006, 17:55

Празнота 

  Poesía
566 0 1
Празнота

Любовта застигна ме случайно,

Но дали ще бъде трайно?!

Къде се скита тази нощ 

Моята любов?!

Дали изчезна аз не зная

Само мога да гадая!

Това е нещо твърде страшно

Да се изправиш срещу любовта - ужасно!

Но, ето на, изчезна тя!

Отново празнота!

На следващия ден сама

Сред тази нищета!

Не желая  да живея сред деца,

Пък да бъда аз жена!

 

© Стела Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??