15 may 2020, 12:57

Празнота 

  Poesía » Civil
412 0 0

Красивата приказка свърши...

Бие сърцето тъжно и празно.

Ръцете са клони прекършени,

очите са огън угаснал.

 

Домът ме посреща притихнал,

закътал щастливите мигове,

в рисунки със слънце усмихнато

и в книжката с весели стихове...

 

Тишината крещи с гласовете любими.

Парфюмът познат, кафето разлято,

снимки запазили спомени свидни,

и тъжното: "До следващото лято!"

 

© Гени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??