May 15, 2020, 12:57 PM

Празнота 

  Poetry » Civilian
413 0 0

Красивата приказка свърши...

Бие сърцето тъжно и празно.

Ръцете са клони прекършени,

очите са огън угаснал.

 

Домът ме посреща притихнал,

закътал щастливите мигове,

в рисунки със слънце усмихнато

и в книжката с весели стихове...

 

Тишината крещи с гласовете любими.

Парфюмът познат, кафето разлято,

снимки запазили спомени свидни,

и тъжното: "До следващото лято!"

 

© Гени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??