Празнувай, приятелко, днес ти е ден,
"наздраве" ти казвам, макар и далеч!
В реалност мечтите ти Бог да превърне,
по-хубаво даже от тях да се сбъдне!
Празнувай, приятелко, ти заслужаваш,
най-топлите думи с добри пожелания!
С теб ще празнувам и аз, но от тук,
в сърцето ти, знам, имам свой кът,
в моето също место отредено,
за тебе само е и неприкосновено!
Празнувай, приятелко, с усмивка започвай,
а смях безподобен да бъде накрая!
Целувките мои по въздуха идват,
със спомени чудни към тебе летят.
Пътят сега е вече различен,
но нашият спомен е още наличен.
Празнувай, защото нямаме време,
животът премина сред дребни проблеми!
Животът ти празник, ти решиш ли, ще бъде!
И нека тъй празнично той да пребъде!
Празнувай, приятелко, празнувам и аз,
за теб щом е празник, ликувам и аз!
© Misteria Vechna Todos los derechos reservados
Вече си в списъка 😉