26 oct 2022, 10:31

Пречистен, може би 

  Poesía » Otra
499 4 4

Обичам езерото в Трявна,

събирам есенни листа,

мечтаех си за тук отдавна -

пречиствам своята душа.

 

- Пи-то-пи-ти  пи-е пи-тук! -

чух птичето от този бук.

- Па-къ-па-де? Па-о,  па-да! -

запърха патето с крила.

- Чик- тук чик- е, чик-тук чик-е! -

провикна се едно врабче.

- Квак-ще-квак-пад -квак-не квак-смях!

 

О, Боже, всичко им разбрах...

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??