24 sept 2007, 16:37

Пречистена 

  Poesía
543 0 3

Пречистих се в кървавата река
на мойте собствени грехове,
останах в тъмното сама,
но спасих се от свойте страхове.


Признавам, че ужасно съгреших,
но злото идва със красива маска,
на външността се доверих
и наивността ме смачка.


Чувала съм, ако нещо ми се случи,
да не вървя към светлината в тунела,
но връщането назад е прекалено скучно -
аз продължавам към нея и този път съм смела!


Когато за пръв път имах нужда
някой да ми подаде ръка,
изчезнаха пътечките чужди
и срещу себе си останах сама.


Пречистих се в греховната река,
но се върнах по-силна от преди,
грешница бях, но простих си сама,
а реката продължи да си кърви...

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??