3 sept 2009, 15:40

Пречистване 

  Poesía
420 0 0

Нека болката премине през мен.

Да изгори горите и поляните,

а воплите се втурнат по скалите.

Загубени в ехото.

 

Нека сълзите ме пречистят.

Вярата да излекува душата ми.

 

И горите отново ще израснат.

Поляните ще върнат аромата си.

Аз пак ще се открия за света,

приемайки живота с всеки дъх -

като причастие.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??