10 jul 2014, 17:31

Пречистване 

  Poesía » Otra
319 0 3

Гори ли пламък във сърцето?

Прелива ли умът от чистота?

Събуди ли се в теб детето?

Усети ли Божествена искра?

 

Разлистили ли се  в теб надежда,

разцъфна ли във теб сълза,

отронена от твойта нежност,

за да пречистиш нечия душа?

 

Видя ли истинско вълшебство,

помилвана от теб съдба,

усети ли енергиите в съседство,

родили се от твойта доброта?

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря!!!
  • Добра си!!!!
  • Прекрасен стих!

    Задълбочени въпроси за вътрешния свят, личното отношение към околното и отговорност.

    Поздравления, Цветелина!
Propuestas
: ??:??