Нагазвам с тихи стъпки
в багрите на есента
и потапям сърцето си
в тишината мека
на угасващия ден и спомена за теб!
Усещам как изтича от сърцето ми
с есента, като догарящ въглен
спомена …
Тъй както утринна роса
под пестеливите лъчи
на есенното слънце.
Пътеки, утрини и залези,
спомени и тишина!
Невъзвратимо,
с болка се оглеждам
и слизам по наклоните надолу!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados