Пред очите на изгрева,
танцуват в ято гълъби,
трепетно се извиват,
нежно небето целуват.
Светлинна дъга крилете
докосва, и се ражда деня,
във усмивки на цветни лъчи,
озарили птичите бели мечти.
Издигам ръце да погаля,
зората с треперещи длани.
Господи, колко красиво,
ражда се цветното утро!
Даже дъх не ми стига,
от възторг...тихо шепна,
с очите си милвам небето,
и се усмихвам на утрото...
© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados
Не изневеряваш на себе си!