20 feb 2010, 21:06

Пред паметника на Левски 

  Poesía » Civil
651 0 3

Три ириса

в нозете ти положих.

Три ибиса

в небето ти изпратих.

Знам. Не е много.

Няма 7 лв.

(Ти струваш повече

от седем лъва).

 

Три ангела

в лилаво и във жълто

на лобното ти място

спят таз`нощ.

Молитвите ми -

с вятъра, те гълтат.

От стиха ми берат

духовна мощ.

© Маргарита Дянкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??