20.02.2010 г., 21:06 ч.

Пред паметника на Левски 

  Поезия » Гражданска
632 0 3

Три ириса

в нозете ти положих.

Три ибиса

в небето ти изпратих.

Знам. Не е много.

Няма 7 лв.

(Ти струваш повече

от седем лъва).

 

Три ангела

в лилаво и във жълто

на лобното ти място

спят таз`нощ.

Молитвите ми -

с вятъра, те гълтат.

От стиха ми берат

духовна мощ.

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??