19 mar 2013, 20:43  

Пред теб 

  Poesía » De amor
902 0 4

Стоя пред теб, тук и сега,

недоумявайки реалността.

Да те прегърна за мен бе мираж,

не знаейки, че и за теб е копнеж. 

 

Лице в лице стоим ние с теб,

не признавайки своите чувства.

Чудя се как да изплувам на брега

и смело аз да те прегърна.

 

Вече знам в какво вярвам и мечтая...

Смело с теб искам да дерзая.

Щастие голямо за моята душа си ти,

пренебрегвайки всички други красоти.

 

Веднъж влюбени, ние не можем да се разделим

и на хорските желания да угодим.

Любовта силна е да призная,

щом не мога без да желая.

 

© Добрин Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??