Стоя пред теб, тук и сега,
недоумявайки реалността.
Да те прегърна за мен бе мираж,
не знаейки, че и за теб е копнеж.
Лице в лице стоим ние с теб,
не признавайки своите чувства.
Чудя се как да изплувам на брега
и смело аз да те прегърна.
Вече знам в какво вярвам и мечтая...
Смело с теб искам да дерзая.
Щастие голямо за моята душа си ти,
пренебрегвайки всички други красоти.
Веднъж влюбени, ние не можем да се разделим
и на хорските желания да угодим.
Любовта силна е да призная,
щом не мога без да желая.
© Добрин Колев Всички права запазени
Благодаря ви!Имам и други прозиведения... :D
Прозиведения! Лапсусът е невероятно подходящ.