Отдала си живота си за всички -
да бъдем пак обичани деца,
да заменим огромната себичност,
която ни убива,
с любовта!
Да променим посоката.
Навеки...
Достатъчно обида и тъга!
И ангелите идват за утеха!
Да им отворим
тежката врата...
Делили сме се хиляди години
от Бога
все за преходни неща!
А ти Му даде себе си
отрано...
Какво ли коства
смелото ти „ДА”?
Пред тебе се прекланяме,
Мария!
Моли се
в нас да грейне
Светлина!
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados