25.03.2011 г., 20:35 ч.

Пред тебе 

  Поезия » Друга
589 0 4

Отдала си живота си за всички -

да бъдем пак обичани деца,

да заменим огромната себичност,

която ни убива,

с любовта!

Да променим посоката.

Навеки...

Достатъчно обида и тъга!

И ангелите идват за утеха!

Да им отворим

тежката врата...

Делили сме се хиляди години

от Бога

все за преходни неща!

А ти Му даде себе си

отрано...

Какво ли коства

смелото ти „ДА”?

 

Пред тебе се прекланяме,

Мария!

Моли се

в нас да грейне

Светлина!

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??