15 abr 2010, 7:15

Предадена 

  Poesía
1022 0 2

До дървото момиче плаче,
унизено, скубещо свойте коси.
Изневярата видя на своето момче
и се чуди дали да му прости.

 

Ненадейно отвори една врата,
от любовта започна да се отрича.
Наведе тя отчаяно глава,
зачудена защо още го обича.

 

От мислите си да го прогони -
няма смелост за това.
На себе си малко да помогне
няма сили да се пробва.

© Кеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??