15 апр. 2010 г., 07:15

Предадена 

  Поэзия
1027 0 2

До дървото момиче плаче,
унизено, скубещо свойте коси.
Изневярата видя на своето момче
и се чуди дали да му прости.

 

Ненадейно отвори една врата,
от любовта започна да се отрича.
Наведе тя отчаяно глава,
зачудена защо още го обича.

 

От мислите си да го прогони -
няма смелост за това.
На себе си малко да помогне
няма сили да се пробва.

© Кеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??