9 nov 2010, 20:48

Предадена 

  Poesía » De amor
566 0 2

Искам от теб да си тръгна,

но на любовта съм пленница...

Искам живот нов да прегърна,

но без теб ще съм клетница...

 

Дадох ти всичко от себе си,

каквото не знаех, че имам дори!

Без свян ти предадох сърцето си,

а ти безмилостно го изгори!

 

Сега кървя - дори без рана

и мразя се, че те обичам!

От себе си съм най-презряна,

че на болка се обричам...

 

 

За теб, предателю!

© Росица Желева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Оксана- не претендирам да съм голяма поетеса, писането ми е отдушник и прави нещата малко по-леки
  • Много хубаво и истинско!
Propuestas
: ??:??