10 ene 2014, 11:41

Предателство 

  Poesía » Filosófica
554 0 0

               Предателство

   

     Предателство над мен ти извърши,

    "стоманената" ти воля се прекърши,

    личността ми не зачете,

    пред Бог  зле се отчете,

    доверието ми предаде,

    тя ти се отдаде,

    забрави моето желание,

    не прие моето справедливо отрицание,

    грешките си приеми,

    пред себе си се извини

    и за добро я спомени;

    с горчилката ти не ще остана,

    приятелка няма да ти стана!       

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??