27 sept 2006, 16:01

Предателство 

  Poesía
795 0 2

Сянка съм. И ти си сянка.
Целият живот е сянка!
Неизмеримост е.
Преминаваме в неизмеримите
черти на времето.
Летим към тях...
Но за бога, далече са...
Къде са те, не можем да ги стигнем!
Лъжливи са.
Предателство.
Една тълпа от хора - предатели!
Приятели ли?
Не.
Предатели.
Всичко е предателство.
Няма ме.
И теб те няма.
Целият живот го няма!
Странно е.
Има само предателство!

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??