Колко много боли от това,
че показах ти маска поредна.
Сред море от фалшиви лица,
ти със блясък в очи ме погледна.
Не повярвах на чудото аз.
Не допуснах да дойдеш по-близко.
И изплашен от мойта лъжа,
ти си тръгна, а всичко бе истина.
© Todos los derechos reservados