Jul 27, 2017, 11:10 AM

Лъжата 

  Poetry » Love
207 2 3

Колко много боли от това, 
че показах ти маска поредна. 
Сред море от фалшиви лица, 
ти със блясък в очи ме погледна. 

 

Не повярвах на чудото аз. 
Не допуснах да дойдеш по-близко. 
И изплашен от мойта лъжа,

ти си тръгна, а всичко бе истина. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??