4 ago 2017, 1:22

Предателство 

  Poesía » De amor
396 3 6

 

Кажи ми, че сънувам

Събуди ме от това

Сън или мираж си

До мен ли си сега?

 

Сънувах, че те губя

Във болка и сълзи

Удавена се будех 

До мене спеше ти

 

Не исках да повярвам

В злокобния си сън

В кошмара безобразен

Че тръгваш си от мен

 

Дали в съня те нямаше 

Или губех те в реалността

Душата ми предаваше

Веднага щом заспях

 

Съдбата ми подсказваше 

Начертания ми път 

Отказвах не повярвах и

Забравях за сънят

 

Един ден той обаче случи се

Същият, какъвто го видях

Пред очите ми, но истински

Човек, във който се кълнях

 

 /преживяно/

 

 

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??